RUS
Выбрать раздел
Днепр

Міжнародне перевезення тракторів

Міжнародне перевезення тракторів
Міжнародне перевезення тракторів - фото 1
Обновлено: 28 августа 2023, 10:52 ID: 4482901
1 грн/штука
на Флагма с 20 декабря 2012
Пушкина Татьяна Анатольевна
руководитель

Описание

Компанія «Інтерфрахт» понад 17 років виконує транспортування колісних та гусеничних тракторів Росією, Україною, в/з країн Європи, Прибалтики, Азії, СНД.
У сільському господарстві важливим є швидке перевезення техніки, оскільки затримки неприпустимі, тому що вони загрожують величезними втратами. Тому працівники агропромислового сектора звертаються до кваліфікованих організацій, що займаються доставкою спецтехніки.
Компанія «Інтерфрахт» була заснована у 2001 році та має великий досвід у вантажоперевезеннях. З кожним вантажем, що перевозиться, накопичується неоціненні знання, які допомагають організовувати Нам доставку якісним і ефективним чином. А кваліфікований персонал виключає будь-які затримки та гарантує, що Ваш вантаж чи то: трактор, бульдозер, екскаватор, комбайн чи інший негабарит буде доставлений без зайвих слів.
Наша висококласна команда швидко транспортує будь-яку сільськогосподарську техніку, у тому числі і трактори: John Deere, New Holland, МТЗ, SAME, Claas, CASE, CAT, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valmet, Білорусь та ін.
Для перевезення сільгосптехніки Компанія «Інтерфрахт» використовує свій парк, що складається з тягачів та тралів різної модифікації. Це дає нам великий потенціал та можливість оперативно реагувати на Ваші замовлення.
Транспортування трактора виконується за допомогою низькорамного трала з переднім заїздом – це спрощує навантаження та розвантаження мінімізує Ваші витрати під час транспортування негабаритного вантажу. Для кріплення ходової частини навантажувача використовуються залізні ланцюги, щоб він не стрибав і не хитався. Для запобігання пересуванню вантажу вперед чи назад блокуються колеса трикутними скобами. Все перевезення колісного навантажувача здійснюється згідно з правилами дорожнього руху.
За рахунок своїх великих розмірів перевезення тракторів можна віднести до великогабаритних вантажів. Тому вартість транспортування такої спецтехніки розрахується, виходячи з таких параметрів: ваги, розмірів, маршруту, складності вантажно-розвантажувальних робіт, необхідності супроводу вантажу.
Якщо у вас виникли запитання, і ви хочете оформити заявку на перевезення транспорту. Ви можете отримати докладнішу інформацію, зв'язавшись з нами.
Телефонуйте нам зараз!

Наиболее свежая информация находится у владельца объявления.

Похожие объявления

Міжнародні перевезення ПММ (нафтопродукти)
Цена
45 грн/км
Надаємо перевезення небезпечних наливних вантажів територією України та країнами Європи. Наш автопарк бензовозів відповідає всім необхідним вимогам щодо безпечного перевезення нафтопродуктів. Маємо міжнародну ліцензію на перевезення небезпечних вантажів, усі необхідні дозвільні документи,...
+3 объявления
1 мар
7
Перевезення тракторів
Перевезення тракторів - фото 1
Перевезення тракторів - фото 2
+3 фото
Перевезення тракторів - фото 3
Цена
1 грн/шт
Перевезення тракторів територією України та Європи, дуже затребувана послуга. Щороку компанії дилери імпортують до України сотні одиниць тракторної техніки. На внутрішньому ринку кількість перевезень обчислюється тисячами. Наша компанія є одним з лідерів з перевезення тракторної...
+58 объявлений
13 ноя 2023
Перевезення трактора John Deere Джон Дір зі спаркою на тралі. Замовити трал для перевезення
Цена
50 грн/км
Компанія ASKO-Trans пропонує безпечне та надійне перевезення тракторів марки John Deere зі спаркою на тралі Ми використовуємо спеціалізовані трали з переднім та заднім заїздом, що дозволяє перевозити негабаритні вантажі. Наша компанія гарантує високий рівень сервісу та індивідуальний підхід до...
+98 объявлений
26 сен 2023
Показать еще
Работает на Флагма с 20 декабря 2012
Пушкина Татьяна Анатольевна
руководитель
Смотрите еще объявления в категории Перевозки мультимодальные
Контакты
Представитель
Пушкина Татьяна Анатольевна
руководитель
Контакты
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности пользователя.
Написать сообщение
Интерфрахт, ООО Пушкина Татьяна Анатольевна, руководитель
Міжнародне перевезення тракторів
1 грн/штука ID: 4482901
Выбрать раздел
×
Сайт Flagmа хочет показывать вам уведомления.